Podevijn bedankt haar publiek voor een spetterend jubileum

Op 19 en 21 februari gaf Podevijn twee concerten ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum, en de opkomst was overweldigend. Nog meer dan altijd al heeft het koor onder leiding van Ronald Dijkstra haar best gedaan het publiek mee te voeren in prachtige muziek, en als we de reacties uit de zaal mogen geloven is het koor daarin geslaagd.

Podevijn wil het trouwe én het nieuwe publiek hartelijk bedanken voor de aanwezigheid, de aandacht en de complimenten. Wij laten graag weer van ons horen als nieuwe concerten aanstaande zijn. En dat zou zomaar eens sneller kunnen zijn dan u van ons gewend bent. Binnenkort verwachten wij u een bijzonder optreden aan te kunnen kondigen op een bijzondere locatie. Zodra wij zekerheid hebben over de doorgang en de invulling ervan laten wij dat via deze website weten.

Intussen genieten wij na van een mooi jubileumweekend, en plaatsen snel enkele van de gemaakte opnamen online. Op de homepage vindt u inmiddels de klanken van Lobet den Herrn zoals uitgevoerd in de Amstelkerk.

Wij zien u graag terug bij volgende concerten. Wilt u op de hoogte blijven, dan kunt u zich via de knop ‘blijf op de hoogte’ melden voor onze nieuwsbrief, die enkele malen per seizoen wordt gestuurd.